>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Cable-Company.nl
Thuiswinkel Waarborg lid E-commerce Europe
0 Producten
0344 820 236
>>  Klantenservice
Voor elk apparaat, de kabel paraat! | Kabels rechtstreeks van de fabrikant

 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 20,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Coax kabels

Kopen bij SAM online

Groot en divers assortiment
Scherp geprijsd & snel geleverd
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijven en particulieren
Deskundige klantenservice
Alléén topmerken!
Koop bij Europa's grootste
14 dagen retourtermijn
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.2/10
SAM Online Stores
Nederland
Lees meer
Duidelijke website, snelle respons op vragen, denken mee voor de mogelijkheden en snelle levering: aanrader!

>>

Coax kabels: RG 59 & RG 6

Coax kabel voor iedere situatie
F- of IEC-connectoren
2-/4-voudige bescherming
Diëlectrische isolatie
Scherp geprijsd!

Coax kabels: RG 59 & RG 6

Coax kabels worden gebruikt bij het verzenden van zogenaamde hoogfrequente signalen, wat veelal het geval is bij bijvoorbeeld kabeltelevisie of computernetwerken. In deze gevallen zitten er F- of IEC-connectoren op de kabel gemonteerd en hebben de kabels een karakteristieke impedantie van 75 Ohm. Dit zijn de kabels die u over het algemeen nodig heeft bij het aansluiten van televisie, digitale televisie en coaxiale radio of computernetwerken.

Voor deze toepassing zijn twee typen coax kabels het meeste geschikt: de RG 6 en RG 59 kabel. Beide typen kabels zijn verkrijgbaar met zowel F- als IEC-connectoren. Het verschil tussen beide kabels is gelukkig vrij eenvoudig.

De RG 59 kabel wordt over het algemeen gebruikt wanneer de afstanden tussen de aansluitpunten niet te lang zijn en er weinig storing veroorzakende apparaten rondom de kabel zijn, of wanneer men voor een wat scherper geprijsde oplossing wil kiezen.

De RG 6 kabel is eigenlijk een dikkere en verbeterde versie van de RG 59 kabel. Met meer afscherming, een dikkere koperkern en meer isolatie kan deze kabel over langere afstanden gebruikt worden.

Natuurlijk is vooral de materiaalkeuze uiteindelijk van belang voor de kwaliteit van de kabel en dus ook de kwaliteit van uw signaal. Klikt u op één van onderstaande categoriëen om meer te weten te komen over de hoge kwaliteit van onze coax kabels.


Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.